SHMYO Azami Öğrenim Süresini Doldurup Ek Sınav Hakkından Faydalanmak İsteyen Öğrencilerin DİKKATİNE!!!

02 Şubat 2024 Cuma

Azami öğrenim süresini doldurup ek sınav hakkından faydalanmak isteyen öğrencilerin 2-6 Şubat tarihleri arasında dilekçelerini ıslak imzalı bir şekilde SHMYO Öğrenci İşlerine bizzat veya ıslak imzalı dilekçeyi taratıp shmyo@ardahan.edu.tr adresine göndermeleri rica olunur. (Azami öğrenim süresini doldurup ek sınav hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerimizin dilekçeleri değerlendirildikten sonra kabul edilenlere, 12 Şubat 2024 tarihinde ek sınav yapılacaktır.)
Not: Dilekçenin içeriğinde Ad-Soyad, Öğrenci Numarası, Dersin Kodu, Dersin Adı, Tarih ve Islak İmza açık bir şekilde belirtilmelidir.

Örnek Dilekçe İçin Lütfen Tıklayınız...