ULUSAL STAJ HAKKINDA ÖNEMLİ!!!

26 Mayıs 2023 Cuma

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Başlatılan Ulusal Staj Programına
Kabul Edilen Öğrencilerimizin Adım Adım Uyacakları işlem Basamakları

Başvurunuz kabul edildikten sonra;

1- Meslek Yüksekokulumuz sayfasından 4 sayfalık staj sözleşmesi çıktısını alın (Buradan İndirebilirsiniz...)
2- Staj sözleşmesinin tüm sayfalarını okuduktan sonra 4. Sayfada “Öğrenci” yazan alanda kendinize ait bilgileri doldurarak imzalayın.
3- Sözleşmeyi siz imzaladıktan sonra okul müdürlüğüne imzalatın.
4- Staj sözleşmesini, stajı yapacağınız kuruma imzalattıktan sonra teslim edin.
5- Staj yapacağınız kurum tarafından; staja kabul edilen öğrencilerin SGK işlemlerinin yapılması için en az 7 (yedi) gün önce öğrencinin kimlik bilgileri ve staj tarih aralıklarının yer aldığı bilgiler kurumumuza (Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna) resmi yazı ve/veya e-posta ile iletilmesi gerekmektedir.

Not 1: Üniversitenin, staj tarihlerin belirlenmesine ilişkin herhangi bir dahli ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Staj tarihler aralıkları öğrenci ve stajı kabul eden kurum tarafından belirlenir.
Not 2: Staj yapacağınız tarih aralığında aktif öğrenci olmanız gerekmektedir. Dolayısıyla mezuniyet tarihinizi göz önünde bulundurmanızı öneririz.